1 августа 2017

Мінімийка Керхер являє собою пристрій, що використовується для миття різних поверхонь, в тому числі і автомобілів, за допомогою струменя води під високим тиском, а купити керхер можна в спеціалізованому інтернет-магазині.

Особливості мінімийок Керхер

Завдяки високому тиску бруд розм'якшується, зчищується сіль і інші домішки, що знаходяться на предметі. Мінімийки ідеально підходять, щоб доглядати за авто, вікнами, фасадом будівель, парканами і так далі.

Завдяки великому вибору моделей мийок Керхер, завжди можна знайти оптимальний варіант з урахуванням конкретних потреб в залежності від бюджету, потужності та інших характеристик пристрою.

Одночасно з цим багато споживачів стикаються з питанням, як же правильно підібрати мінімийки Керхер. Справа в тому, що в асортименті даного бренду представлені десятки моделей, які істотно різняться між собою.

Для правильного вибору потрібно вивчити основні характеристики обладнання і врахувати його цільове призначення. Адже одна справа, коли пристрій необхідно використовувати для побутових потреб, а інше - для професійних цілей.

Існує кілька різновидів мінімийок, серед яких:

1. Початковий рівень - простота і доступність.

Ці моделі мають компактні габарити і призначаються, щоб обслуговувати садовий інвентар, мити автомашину, різну невелику техніку, розчищати пішохідні доріжки.

Вони володіють малою вагою, завдяки чому перевезення мийки стає простіше і зручніше. Проте, вирішити більш серйозні завдання такі мінімийки не можуть.

У багатьох моделях присутній механізм, при якому не потрібно додавати засіб для чищення. Крім того, при використанні таких пристроїв не витрачається багато енергії.

2. Середній рівень - доступність і надійність.

Ці пристрої відрізняються широкою сферою застосування, більш об'ємним резервуаром. Крім того, в них є додатковий бак для миючої речовини. Дуже добре підходять для використання в заміському будинку, а також для видалення забруднень з автомобілів та інших транспортних засобів. Дуже важливо, що працюють вони практично безшумно.

3. Комфортний рівень - раціональність застосування.

Це проміжний варіант між моделями для побутового та професійного використання. Вони відрізняються високою продуктивністю, мають середню вагу і доступну вартість для багатьох споживачів.

4. Вищий рівень - професіоналізм у всьому.

Ці моделі використовуються для прибирання приміщень, машин і техніки на професійному рівні. До високої продуктивності додана можливість подавати в бак теплу воду.

5. Гібридні моделі - поєднання корисного та корисного.

У цих приладах є акумулятор, який дає можливість користуватися ним у разі відсутності електрики. Це ідеальний варіант для людей, які почали будувати будинок і не встигли провести на ділянку електромережу.